Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν εφόσον η παραγγελία επεξεργαστεί και ολοκληρωθεί έως τις 15:00.

Για την αποστολή μεγάλων/ ογκωδών δεμάτων, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάση ογκομέτρησης και όχι λαμβάνοντας υπόψη το βάρος της συσκευασίας.
Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το κόστος αποστολής.

Τα προϊόντα προς ολόκληρη την Ελλάδα αποστέλλονται με την Speedex Courier (εκτός αν ξεπερνάνε τα 20kg οπότε αποστέλλονται με μεταφορική). 

Ενδεικτικά:

Παραγγελίες άνω των 49,00 € (έως 2 κιλά)

 Δωρεάν Μεταφορικά

Παραγγελίες έως 2 κιλά 3,50 €
+ κάθε επιπλέον κιλό  1.20 €
Κόστος Αντικαταβολής  + 2,50 €
** Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% 
  • Η αναγνώριση περιοχής και η κατάταξή της σε δυσπρόσιτη ή μη, εισάγεται αυτόματα από το δίκτυο εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων εταιριών κούριερ. Ως δυσπρόσιτες θεωρούνται οι περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων, καθώς και οικισμοί ή χωριά, στα οποία πραγματοποιούνται περιορισμένα δρομολόγια εξυπηρέτησης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, επισκεφθείτε τη σελίδα της Κούριερ που σας ενδιαφέρει.
  • Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα και ισχύει από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. 
  • Για παραγγελίες άνω των 15 κιλών δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα και paypal.