Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες COURIER ή μεταφορική εταιρεία αν πρόκειται για ογκώδη ή βαριά δέματα.
Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Ενδεικτικά:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49,00 € (έως 2 κιλά)

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ 3,20 €
ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ  1.10 €
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ  + 2,10 €
** Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% 
  • Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο σας βολεύει περισσότερο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.
  • Για όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας. 
  • Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα και ισχύει από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. 
  • Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνατε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο της έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ως εργάσιμες ημέρες ορίζονται η Δευτέρα έως και η Παρασκευή, εκτός από τις αργίες και τις τοπικές και εθνικές εορτές.
  • Για παραγγελίες άνω των 12 κιλών δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα και paypal.