Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας.
Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.
Προϋποθέσεις αλλαγής:
  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  • Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
  • Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή
  • Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.
Προϋποθέσεις επιστροφής:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
  • Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή και μέσω Paypal και εφόσον έχουν αφαιρεθεί τα μεταφορικά έξοδα από το συνολικό ποσό επιστροφής.
  • Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση και συνοδεύονται από το παραστατικό πώλησης για να γίνει η ακύρωση της
Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας.