Υπέροχη η Βιβλιοπαρουσίαση του "Λυκομπαμπά" παρέα με το psalidixarti.gr

Πόσο όμορφα περάσαμε παρέα με τον Γιώργο Λυμπέρη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Ο Λυκομπαμπάς» την περασμένη Τετάρτη!

Ο Γιώργος Λυμπέρης κέρδισε από την πρώτη στιγμή τα παιδιά καθώς σαν θεατρολόγος που είναι γνωρίζει πολύ καλά πώς να δραματοποιήσει ένα παραμύθι! Και μάλιστα με την συμμετοχή των ίδιων των παιδιών που τον παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό!

Γιώργο ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας που ήμασταν παρέα σε αυτήν την πρώτη μας εκδήλωση και σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σου.

Ευχόμαστε να πασπαλίζεις τους γύρω σου πάντα με αυτήν την θετική σου ενέργεια και να έχεις πολλές  πολλές συγγραφικές επιτυχίες!

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και  με την φίλη μας την Ειρήνη, με την οποία  έφτιαξαν καλοκαιρινές χειροτεχνίες και διακόσμησαν τα δικά τους καπελάκια! Επίσης ζωγράφισαν τον Λυκομπαμπά σε κάθε πιθανή εκδοχή του, φτιάχνοντας έτσι  μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής!

Φυσικά είχαμε και χαρούμενη μουσική, πολλά μπαλόνια, πολλές καραμέλες, δωράκια και εκπλήξεις για όλα τα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την ανταπόκριση σας στην πρώτη εκδήλωση του psalidixarti.gr, ήταν μεγάλη η χαρά μας που βρεθήκαμε από κοντά και γνωριστήκαμε. Είναι όμορφο να ξέρεις ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά του υπολογιστή ή του τηλεφώνου 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν έμπρακτα για να υλοποιηθούν όλα όπως τα φανταστήκαμε, σε όλους εκείνους που μας ενθάρρυναν με τα όμορφά τους λόγια και σε όλους εσάς που ήσασταν ή θα θέλατε να είσαστε εκεί!

Βρείτε εδώ το βιβλίο "Ο Λυκομπαμπάς"

Πείτε μας την γνώμη σας